ΔΕΝ προπονήθηκε ο Βίκτορ, ατομικό ο Ντουγκλάο

ΔΕΝ προπονήθηκε ο Βίκτορ, ατομικό ο Ντουγκλάο

Η επίσημη Ανόρθωση ενημέρωσε για τα αγωνιστικά νέα της ομάδας.

Αναλυτικά:

Με απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα (11/3, 19:00).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ντουγκλάο, όπως και ο Αρτυματάς, ο οποίος πάτησε για πρώτη φορά γήπεδο μετά από αρκετό καιρό. Απείχε επίσης ο Ζοάο Βίκτορ, ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Σε μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που κλήθηκε ποτέ να λάβει παραδέχθηκε ότι προχώρησε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου όσον αφορά την απόσυρση της από το χρίσμα για τις Προεδρικές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE