Φουρλάς για Κουτσοκούμνη: ‘Λίγους μήνες μόνο άντεξε μακριά από την Ελμα του’

Φουρλάς για Κουτσοκούμνη: ‘Λίγους μήνες μόνο άντεξε μακριά από την Ελμα του’

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, έφυγε από τη ζωή χάνοντας τη μάχη που έδινε τον τελευταίο καιρό με τον καρκίνο. 

Ο Λουκάς Φουρλάς έστειλε το δικό του μήνυμα για τον θάνατό του Πρέδρου της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Οι δύο άνδρες πέρασαν πολύ δύσκολες στιγμές αποχαιρετώντας τις κορούλες τους, που είχαν φύγει για το μακρινό ταξίδι.

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα στο LifenewsCy.com 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE