Φήμες θέλουν την χήρα του Ψάλτη να είναι έγκυος - Αποκαλυπτικότατος ο αδελφός του ηθοποιού - VIDEO

Φήμες θέλουν την χήρα του Ψάλτη να είναι έγκυος - Αποκαλυπτικότατος ο αδελφός του ηθοποιού - VIDEO

Απίστευτες αποκαλύψεις για τη χήρα του Στάθη Ψάλτη, δέκα μήνες μετά το θάνατο του αξέχαστου ηθοποιού.

Δέκα μήνες έχουν περάσει από το θάνατο του Στάθη Ψάλτη και η σύζυγός του Χριστίνα, φαίνεται πως έχει κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της και σύμφωνα με την εκπομπή «Στη φόρα» στο κανάλι ΑΡΤ, είναι έγκυος, ενώ σχεδιάζει να παντρευτεί μέσα στο καλοκαίρι.

Η Χριστίνα είναι έγκυος και διανύει τον δεύτερο μήνα της κύησης, σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον της και ο νέος της σύντροφος είναι γιατρός.

Στην εκπομπή μίλησε και ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας, ο οποίος αποκάλυψε πως η Χριστίνα είχε χωρίσει με τον αδερφό του πριν αυτός πεθάνει: «Το άκουσα και εγώ αυτό. Η σχέση υπήρχε πριν. Είχαν χωρίσει με τον Στάθη για αυτόν τον λόγο. Αν η κυρία αυτή έκανε αυτό που έκανε, δικαίωμα της. Λίγος σεβασμός προς το πρόσωπο του Στάθη, αν είναι αλήθεια αυτά».

Δείτε το σχετικό βίντεο του gossiptv:

https://www.youtube.com/watch?v=G91rYFGiy7E

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE