Δεν το κουνάει…

Δεν το κουνάει…

Καμία διάθεση να παραιτηθεί από τον πάγκο της Άρσεναλ το καλοκαίρι δεν έχει ο Αρσέν Βενγκέρ, όπως έχει εκμυστηρευτεί στους συνεργάτες του.

Τη στιγμή που… δίνουν και παίρνουν τα σενάρια αποχώρησης του Αλσατού τεχνικού το προσεχές καλοκαίρι από το τιμόνι των «κανονιέρηδων» έπειτα από 22 χρόνια, ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει τάσεις φυγής.

Οι «Times» αποκαλύπτουν ότι ο Βενγκέρ σε συζήτηση που είχε με ανθρώπους του προπονητικού τιμ της Άρσεναλ, θεωρεί τον εαυτό του ως τον κατάλληλο άνθρωπο για να πορευτεί και τη νέα σεζόν ο σύλλογος κι αν θέλει το κλαμπ να χωρίσουν οι δρόμοι τους θα πρέπει να τον απολύσει, μιας κι ο ίδιος δεν σκοπεύει να παραιτηθεί.

Σημειώνεται εξάλλου ότι ο Βενγκέρ υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι νέο διετές συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει όι δεσμεύεται για έναν χρόνο ακόμη.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE