Δεν το κουνάει…

Δεν το κουνάει…

Καμία διάθεση να παραιτηθεί από τον πάγκο της Άρσεναλ το καλοκαίρι δεν έχει ο Αρσέν Βενγκέρ, όπως έχει εκμυστηρευτεί στους συνεργάτες του.

Τη στιγμή που… δίνουν και παίρνουν τα σενάρια αποχώρησης του Αλσατού τεχνικού το προσεχές καλοκαίρι από το τιμόνι των «κανονιέρηδων» έπειτα από 22 χρόνια, ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει τάσεις φυγής.

Οι «Times» αποκαλύπτουν ότι ο Βενγκέρ σε συζήτηση που είχε με ανθρώπους του προπονητικού τιμ της Άρσεναλ, θεωρεί τον εαυτό του ως τον κατάλληλο άνθρωπο για να πορευτεί και τη νέα σεζόν ο σύλλογος κι αν θέλει το κλαμπ να χωρίσουν οι δρόμοι τους θα πρέπει να τον απολύσει, μιας κι ο ίδιος δεν σκοπεύει να παραιτηθεί.

Σημειώνεται εξάλλου ότι ο Βενγκέρ υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι νέο διετές συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει όι δεσμεύεται για έναν χρόνο ακόμη.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE