Τι προνοεί το καταστατικό για την «κεφαλή» της Ομοσπονδίας

Τι προνοεί το καταστατικό για την «κεφαλή» της Ομοσπονδίας

Η επόμενη μέρα του θανάτου στην ΚΟΠ ήδη απασχολεί όλους του χώρου του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Το καταστατικό της ΚΟΠ, όμως, είναι ξεκάθαρο…

Ο αναπληρωτής πρόεδροος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, ανέλαβε ήδη τον ρόλο του προέδρου της Ομοσπονδίας μέχρι τη Γενική Συνέλευση που θα πάρει απόφαση για το ποιος θα αναλάβει μέχρι τη λήξη της περιόδου 2018-2019 που ολοκληρώνεται η θητεία Κουτσοκούμνη.

Το καταστατικό της ΚΟΠ αναφέρει ότι η συνέλευση θα συγκληθεί εντός 30 ημερών για να πάρει την απόφαση για το ποιος θα ηγηθεί της ΚΟΠ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη η επόμενη βδομάδα: Πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ - Θα δει και τον Μητσοτάκη ο ΠτΔ

Κρίσιμη η επόμενη βδομάδα: Πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ - Θα δει και τον Μητσοτάκη ο ΠτΔ

Κρίσιμη είναι η ερχομένη εβδομάδα για την Κύπρο, αφού θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευσή του ΟΗΕ στην οποία θα συμμετέχει και ο Προέδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE