Η Τουρκία φτιάχνει προσφυγικούς καταυλισμούς κοντά στην Ιντλίμπ της Συρίας

Η Τουρκία φτιάχνει προσφυγικούς καταυλισμούς κοντά στην Ιντλίμπ της Συρίας

Σύμφωνα με τουρκικές διπλωματικές πηγές, οι Τούρκοι θα φτιάξουν δικούς τους προσφυγικούς καταυλισμούς για 170.000 άτομα μέσα στο συριακό έδαφος

Η Τουρκία θα δημιουργήσει καταυλισμούς για να εγκατασταθούν 170.000 άνθρωποι σε εννέα τοποθεσίες κοντά στην Ιντλίμπ της Συρίας και στην περιοχή που ελέγχει η Άγκυρα ανατολικότερα στη βόρεια Συρία, δήλωσαν τουρκικές διπλωματικές πηγές.

 Η Τουρκία και οι σύμμαχοί της Σύροι αντάρτες, που πριν από έξι εβδομάδες εξαπέλυσαν επιχείρηση στην περιοχή Αφρίν εναντίον της πολιτοφυλακής YPG των Κούρδων της Συρίας, ελέγχουν επίσης ένα κομμάτι γης ανατολικότερα στη Συρία, το οποίο εκτείνεται από την περιοχή γύρω από την Αζάζ μέχρι τον ποταμό Ευφράτη και κατελήφθη στη διάρκεια της επιχείρησης Ασπίδα του Ευφράτη που ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2017.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Απαντήσεις για το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά φερόμενες χρηματοδοτήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν σε πολιτικά κόμματα και στην κοινή γνώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE