ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΠΕ: Η μοτοσικλέτα με την οποία διέφυγαν οι δράστες και η βαριοπούλα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΠΕ: Η μοτοσικλέτα με την οποία διέφυγαν οι δράστες και η βαριοπούλα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αρκετά μελετημένοι φαίνεται να ήταν οι ληστές οι οποίοι, υπό την απειλή όπλου, λήστεψαν το πρωί της Τρίτης (06/03) τη ΣΠΕ Αγίου Αθανάσιου.

Του Χρήστου Ζήνωνος

Είναι η τρίτη φορά που σημειώνεται ληστεία στη συγκεκριμένη ΣΠΕ με τους ληστές να χρησιμοποιούν όπλα και βαριοπούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θρασύτατοι ληστές ήταν αρκετά μελετημένοι καθώς έσπασαν με βαριοπούλα την πλαϊνή πόρτα και ακολούθως μπούκαραν στο υποκατάστημα της Τράπεζας.

Οι ληστές υπό την απειλή πιστολιού και κοντόκανου απέσπασαν από τους υπάλληλους άγνωστο για την ώρα χρηματικό ποσό.

Να σημειώσουμε πως αν και τοποθετήθηκε πόρτα ασφαλείας μετά και τις δυο ληστείες που προηγήθηκαν, οι ληστές εντόπισαν είσοδο από την πλαϊνή πόρτα αφήνοντας μάλιστα την βαριοπούλα εκεί ως τεκμήριο.

Η κλοπιμαία μοτοσικλέτα εντοπίστηκε 500 μέτρα από την ΣΠΕ, σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας.

Μάλιστα όπως μας αναφέρθηκε, η μοτοσικλέτα αρχικά ήταν κίτρινη και οι δράστες την έβαψαν σε μαύρη.

Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, οι ληστές επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο μάρκας BMW X3 (χρώματος μπλε) όπου τους περίμενε τρίτο πρόσωπο και στη συνέχεια διέφυγαν με βόρεια κατεύθυνση.

Η μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες, έχουν δηλωθεί ως κλοπιμαία στις 2 και 16 Φεβρουαρίου, αντίστοιχα.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Στην ανάγκη για ενότητα στους κόλπους της ΕΕ καθώς και στο Ουκρανικό αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην Έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.