Το τελευταίο αντίο του Γιώργου Ζένιου στον αδελφό του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τελευταίο αντίο του Γιώργου Ζένιου στον αδελφό του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βαρύ είναι το πένθος για τον μεγάλο πρωταγωνιστή, Γιώργο Ζένιο, αφού ο αδελφός του έφυγε από την ζωή...

Την είδηση του θανάτου του αδελφού του, Ανδρέα, ανακοίνωσε ο ίδιος ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με μια φωτογραφία και ένα λιτό σχόλιο.

Ο Γιώργος Ζένιος έγραψε, «Mόλις έφυγε ο αγαπημένος μου αδερφός Αντρέας για το μεγάλο ταξίδι. Καλό παράδεισο αδερφέ μου και πάντα θα σε θυμάμαι και θα σε αγαπώ. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Αιωνία σου η μνήμη».

Σχετικό άρθρο: Θρηνεί όλη η Λεμεσός μαζί με τον Γιώργο Ζένιο- Το τελευταίο αντίο στον αδερφό του- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το τελευταίο αντίο στον αδελφό του Αντρέα, ο Κύπριος πρωταγωνιστής θα το στείλει την Τρίτη, 6 Μαρτίου, από τον ιερό ναό Αγίου Σάββα, στον Ύψωνα. 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE