Το συγκινητικό μήνυμα του Σταύρου Κωνσταντίνου για τον Κουτσοκούμνη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το συγκινητικό μήνυμα του Σταύρου Κωνσταντίνου για τον Κουτσοκούμνη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη.  

Ο Κύπριος τραγουδιστής αποχαιρέτησε και διαδικτυακά τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, τον Πρόεδρο της Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ο οποίος απεβίωσε την Δευτέρα, 5 Μαρτίου, σε ηλικία 61 ετών μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook o Σταύρος Κωνσταντίνου : "Δεν θα ξεχασω ποτε εκεινη την ημερα που χτυπησε το τηλεφωνο μου και ησουνα εσυ. Και μου ειπες: «Εισαι το Αστερι μας στην Κυπρο γιαυτο και εσυ θα μας πεις στο γηπεδο στο «Κυπρος-Βοσνια» τον Εθνικο Υμνο! Το εκανα και ηταν απο τις πιο δυνατες στιγμες που εζησα. 
Επειτα γιναμε και φιλοι...! Ησουνα ντομπρος!
Καλο Παραδεισο φιλε Κωστακη! #Rip".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πολύ χρήσιμη και σημαντική η επίσκεψη Ολγκίν στις Βρυξέλλες»

Λετυμπιώτης: «Πολύ χρήσιμη και σημαντική η επίσκεψη Ολγκίν στις Βρυξέλλες»

Πολύ χρήσιμη και σημαντική χαρακτηρίζει η Κυβέρνηση την επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στις Βρυξέλλες, η οποία μετατοπίστηκε για τις 13 Ιουλίου.