Κ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: «Ο ενεργειακός προγραμματισμός είναι δεδομένος»

Κ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: «Ο ενεργειακός προγραμματισμός είναι δεδομένος»

Ο ενεργειακός προγραμματισμός της Κυπριακής Δημοκρατίας συνεχίζεται και είναι δεδομένος, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, υποδεικνύοντας παράλληλα ότι «δεν χρειάζονται περιττά σχόλια» σε ό,τι αφορά τις κινήσεις των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ).

Κληθείς από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει δημοσιεύματα σχετικά με την έλευση ερευνητικών σκαφών της αμερικανικής ExxonMobil, ο κ. Προδρόμου είπε ότι «ο προγραμματισμός υπάρχει και είναι δεδομένος».

«Οι αδειοδοτήσεις είναι εκεί και οι ενδιαφερόμενες εταιρείες κάνουν τον δικό τους προγραμματισμό, σύμφωνα με τα δικά τους δεδομένα» πρόσθεσε.

Ανέφερε παράλληλα ότι η μέριμνα της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι με διπλωματικές ενέργειες να διασφαλίσει ότι θα συνεχιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο ενεργειακός προγραμματισμός.

«Θεωρούμε ότι αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται περιττά σχόλια» κατέληξε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βρετανίας, οι οποίες εντατικοποιήθηκαν μετά την ιστορική επίσκεψη στην Κύπρο του Βρετανού Πρωθυπουργού Στάρμερ τον περασμένο Δεκέμβριο, αποτελεί εχέγγυο για στήριξη του Λονδίνου, στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία, για επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE