Πως τα κατάφερες βρε Μάρκο…

Πως τα κατάφερες βρε Μάρκο…

Μιλάμε για έναν παίχτη που έχει ταυτιστεί το όνομα του, με τις μεγάλες επιτυχίες της ΑΕΛ στη σύγχρονη ιστορία της.

Στις ονειρικές στιγμές της σεζόν 2011-12, αλλά και της επόμενης χρονιάς στην Ευρώπη ήταν παντού μέσα. 

Δικαίως ο 33χρονος Αγκολέζος μπακ φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού, όταν δεν παίζει (τον «εξαφάνισε» τελευταίο καιρό ο Μπαλταζάρ) ο Μάριος Νικολάου. 

Όμως, ο αγαπημένος Μάρκο της κερκίδας, με τη όλη συμπεριφορά του (που ήταν γεμάτη νεύρα και με το αψυχολόγητο πέναλτι στο οποίο υπέπεσε) στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, έγινε «κόκκινο πανί» για αρκετούς υποστηρικτές της ΑΕΛ. 

Πως τα κατάφερε έτσι, μόνο ο ίδιος ξέρει… 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

Συνεχίζουμε τους ενεργειακούς μας σχεδιασμούς, και με τη Chevron και με την ENI και με την TOTAL, πάντοτε στη βάση του διεθνούς δικαίου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE