Δριμύ κατηγορώ στην Μελίνα – Ισχυρίζονται ότι πάει στην ζούγκλα και τρώει μόνη της – VIDEO

Δριμύ κατηγορώ στην Μελίνα – Ισχυρίζονται ότι πάει στην ζούγκλα και τρώει μόνη της – VIDEO

Την κατηγορούν ότι πάει στην ζούγκλα, βρίσκει φαγητό και το τρώει μόνη της. Τα δε αμυγδαλάκια που βρίσκει και πάλιν μόνη της... δεν τα μοιράζεται με κανέναν. 

Ο Θοδωρής και η Ροδάνθη διαπίστωσαν ότι η Μελίνα πηγαίνει στην ζούγκλα και βρίσκει φαγητό που το τρώει μόνη της, και προσπαθεί με άλλους τρόπους να καλύψει το γεγονός ότι δεν πεινάει.

Οι ατάκες της Ροδάνθης αλλά και του Θοδωρή για την Κύπρια παίκρια είναι τουλάχιστον απίστευτες.

Η Ροδάνθη είπε ότι δεν κοιτάει την καμπούρα της και λέει μόνο για τους άλλους, ενώ χαρακτηριστικά είπε στην κάμερα ότι έχει μεγαλώσει τόσο πολύ η καμπούρα της Μελίνας και γι’αυτό δεν την βλέπει.

Ο Θοδωρής θέλησε να ρωτήσει την Βιργινία εάν το έχει παρατηρήσει και η Ροδάνθητον ενημέρωσε ότι κι αυτή τρώει...

Ο δε Κωνσταντίνος, που θέλει να μην συμμετέχει σε ίντριγκες, δεν το άφησε ασχολίαστο όλο αυτό που συμβαίνει με την συμπαίκτρια τους.

Δείτε τα σχετικά video από το gossiptv:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=sJQ1ybmJgqY

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=4eTDY5MxI74

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE