ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο 25χρονος μοτοσικλετιστής

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο 25χρονος μοτοσικλετιστής

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (5/3) στα Λατσιά, από το οποίο προκλήθηκε ο τραυματισμός 25χρονου μοτοσικλετιστή.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη στα Λατσιά γύρω στις 20:30 το βράδυ, όταν όχημα που οδηγείτο από νεαρή, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα 25χρονου διανομέα φαγητού.

Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για τραυματισμό του 25χρονου στα πόδια και στα χέρια, ενώ αρχικά δεν μπορούσε ούτε να κινηθεί.

Σύμφωνα με νέα ενημέρωση, ο τραυματισμός του 25χρονου χαρακτηρίζεται ελαφρύς και δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο η υγεία του.

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.