Βότσης κατά ηγεσίας ΔΗΚΟ – «Αν αύριο φύγουν εκατό τι θα γίνει;»

Βότσης κατά ηγεσίας ΔΗΚΟ – «Αν αύριο φύγουν εκατό τι θα γίνει;»

Έντονα επικριτικός εμφανίστηκε ο βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος, Άγγελος Βότσης, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο Κόμμα.

Προσπαθώντας να κρατήσει ίσες αποστάσεις, ο κ. Βότσης δήλωσε αγωνία για τα τεκταινόμενα στο ΔΗΚΟ, εξηγώντας ότι ο ίδιος συμβούλεψε την ηγεσία να περιμένει πριν προχωρήσει στις διαγραφές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό δρομολόγιο», ο βουλευτής Λεμεσού έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τις επόμενες μέρες στο ΔΗΚΟ.

«Ας μη βλέπουμε τι έκαναν οι άλλοι», είπε. «Ας σκεφτούμε τι βλέπει ο κόσμος του κόμματος», σχολίασε σχετικά με την ανακοίνωση εναντίον του Μάριου Καρογιάν.

«Διαγράφηκαν 25 και παραιτήθηκαν άλλοι 25. Αν αύριο φύγουν εκατό τι θα γίνει;», διερωτήθηκε, βάζοντας φωτιά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μη συμπορεύεται με τον Νικόλα Παπαδόπουλο και την υπόλοιπη ηγεσία του ΔΗΚΟ.

Αλέκος Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE