ΔΗΣΥ για Βουλευτικές: Πότε καταθέτουν τα μέλη του πρόταση ενδιαφέροντος για μία θέση στα έδρανα
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/7 συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού.
Συγκεκριμένα, η ώρα 00:30 το βράδυ της Δευτέρας 5/3, ήχησε το σύστημα συναγερμού εστιατορίου που βρίσκεται στην περιοχή Αγίου Αθανασίου στην Λεμεσό.
Στο σημείο έσπευσε τόσο η υπεύθυνη του καταστήματος όσο και η Αστυνομία.
Ύστερα από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι κλάπηκαν από το χρηματοκιβώτιο του εστιατορίου, το οποίο ανοίχθηκε με κωδικό, το χρηματικό ποσό των 8449 ευρώ σε χαρτονομίσματα και κέρματα, το πλαστικό συρτάρι της ταμειακής μηχανής αξίας 100 ευρώ και δύο κλειδιά κλειδαριών αξίας 10 ευρώ.
Επίσης, από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι δράστες κατάφεραν είσοδο στο εστιατόριο από την αλουμινένια ανοιγόμενη πόρτα στη βόρεια πλευρά, η οποία παραβιάστηκε με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου.
Να σημειωθεί ότι το κατάστημα είχε εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το οποίο κατέγραψε τις κινήσεις δύο κουκουλοφόρων, όταν εισέρχονταν στο εν λόγω εστιατόριο.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις