Δεν κρύφτηκε για Μπαλταζάρ ο Αιρόσα (PIC)

Δεν κρύφτηκε για Μπαλταζάρ ο Αιρόσα (PIC)

Λίγη ώρα μετά την δημοσίευση του Μπρούνο Μπαλταζάρ και το αντίο του από την ΑΕΛ, ο Μάρκο Αϊρόσα έτρεξε να σχολιάσει την ανάρτηση του Πορτογάλου τεχνικού.

Δείτε τι έγραψε ο Αϊρόσα:

«It was a bad day for us as a team. I do not hide from my responsibilities. You’re a great coach, it’s been a pleasure working with you. I want all the best for u and your family . God bless you»

«Ήταν μια κακή ημέρα για εμάς ως ομάδα. Δεν κρύβομαι από τiς ευθύνες μου. Είσαι ένας εξαιρετικός προπονητής, ήταν ευχαρίστησή μου να δουλέψω μαζί σου. Θέλω το καλύτερο για εσένα και την οικογένειά σου. Ο Θεός να σε ευλογεί».

Διαβάστε κι αυτό:  Όλα όσα λένε στο αντίο τους από την ΑΕΛ οι Μπαλταζάρ και Ράμος

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.