Το… αντίο του Πρόδρομου στον Κουτσοκούμνη – «Καλό ταξίδι φίλε Κωστάκη»

Το… αντίο του Πρόδρομου στον Κουτσοκούμνη – «Καλό ταξίδι φίλε Κωστάκη»

Ο θάνατος του Κωστάκη Κουστοκούμνη είναι γεγονός ότι σκόρπισε την θλίψη στον χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης με δική του ανάρτηση στα Social Media, εξέφρασε την θλίψη του και τα ειλικρινή συλλυπητήρια για τον χαμό του Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

«ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ, ΕΝΑΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕΣ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΕΛΜΑΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ ΝΩΡΙΣ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑΚΗ…»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.