Βαθιά θλίψη στην ΚΟΠ: «Ασκούσε καθήκοντα μέχρι και την τελευταία στιγμή…»

Βαθιά θλίψη στην ΚΟΠ: «Ασκούσε καθήκοντα μέχρι και την τελευταία στιγμή…»

Βαθιά θλίψη στην οικογένεια του Κυπριακού ποδοσφαίρου αλλά και στην κοινωνία μας ευρύτερα για το θάνατο του Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου απεβίωσε σήμερα αργά το απόγευμα σε ηλικία 61 ετών μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Τους τελευταίους μήνες ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έδωσε τη μεγάλη μάχη με θάρρος και αξιοπρέπεια και παρά τη δοκιμασία που περνούσε, ήταν πάντοτε ενημερωμένος και... Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το… αντίο του Πρόδρομου στον Κουτσοκούμνη– 'Καλό ταξίδι φίλε Κωστάκη'

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση, ανέφερε ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ στην Κίπρις ποστασί όταν κλήθηκε να σχολιάσει είδηση πως υπάρχουν νέα μέτρα από την ΚΔ στα σημεία διέλευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE