Τριεθνές πρωτάθλημα στο «Survivor» - Οι εκπρόσωποί μας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τριεθνές πρωτάθλημα στο «Survivor» - Οι εκπρόσωποί μας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρωτάθλημα με τη συμμετοχή τριών χωρών ξεκινά από σήμερα στο Survivor.

Τα καλύτερα ζευγάρια από Ελλάδα, Τουρκία και Ρουμανία θα αναμετρηθούν στο στίβο μάχης του Άγιου Δομίνικου.

Ο  Σάκης Τανιμανίδης αλλά και οι δύο παρουσιαστές των άλλων δύο χωρών θα βρεθούν μαζί για να παρουσιάσει ο καθένας το παιχνίδι για λογαριασμό της χώρας του.

Για πρώτη φορά οι παίκτες θα επιλεγούν από τη συνολική τους απόδοση στο παιχνίδι. Για την Ελλάδα συμμετέχουν η Κατερίνα Δαλάκα από τους Διάσημους και ο Ηλίας Γκότσης από τους Μαχητές.

Στο τέλος αυτού του εσωτερικού πρωταθλήματος οι νικητές θα πάρουν μεγάλα έπαθλα.

Στις 9 το βράδυ της Δευτέρας, στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ η ανατρεπτική εξέλιξη, αλλά και δύο ακόμη συναρπαστικοί αγώνες. Ένας αγώνας επάθλου φαγητού-που όλοι έχουν ανάγκη- αλλά και ένας μικρότερος με τη συμμετοχή αυτή τη φορά των γυναικών.

Ποιοι θα είναι οι νικητές;

Πως θα δουν τα νέα δεδομένα οι παίκτες και των δύο ομάδων;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE