'Έσταξε φαρμάκι' για το τραγούδι της Φουρέιρα - 'Είναι τραγουδίστρια του playback... 'VIDEO

'Έσταξε φαρμάκι' για το τραγούδι της Φουρέιρα - 'Είναι τραγουδίστρια του playback... 'VIDEO

Ο συγκεκριμένος κύριος δεν είχε κάτι καλό να πει ούτε για την Ελένη Φουρέιρα, αλλά ούτε και για το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision. 

Ο λόγος για τον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος πέρασε και από την Κύπρο ως κριτής σε reality και φιλανθρωπικά σόου και είναι γνωστός για την αυστηρή του κριτική.

Η εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" και ο συνεργάτης της Αριστοτέλους, Χάρης Παπαθεοχάρους επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Νίκο Μουρατίδη και του ζήτησε την γνώμη του για το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα, 'Fuego', με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στον πανευρωπαϊκό  διαγωνισμό τραγουδιού στην Λισαβόνα. 

Ο Νίκος Μουρατίδης είπε μεν ότι είναι κατάλληλο για σόου, αλλά χαρακτήρισε την Φουρέιρα τραγουδίστρια του playback, το videoclip θεώρησε ότι ήταν επίδειξη ρούχων, μπανάνας και ανανά.

Το δε ντύσιμο της τραγουδίστριας χαρακτήρισε...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί: 

https://www.youtube.com/watch?v=83uwf_ezlZQ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.