ΠΑΦΟΣ: 18 μήνες φυλάκιση σε 56χρονο για θανατηφόρο του Πόλυ Βλάχου

ΠΑΦΟΣ: 18 μήνες φυλάκιση σε 56χρονο για θανατηφόρο του Πόλυ Βλάχου

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών και 24μηνη στέρηση άδειας οδηγού επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 56χρονο για θανατηφόρο δυστύχημα που συνέβη στις 6.8.2015 στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης γύρω στις 8.50 π.μ. το πρωί της 6ης Αυγούστου του 2015 , φορτηγό όχημα που οδηγούσε 53χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε στο πίσω μέρος αυτοκινήτου το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στη λωρίδα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά και στα δύο οχήματα.

Τη φωτιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστική Υπηρεσίας, τα οποία εντόπισαν νεκρό στη θέση του συνοδηγού, τον 47χρονο Πολύκαρπο Βλάχο από τη Λεμεσό.

Ο 48χρονος οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου.

Ο 53χρονος οδηγός του φορτηγού τότε και σήμερα 56 ετών , συνελήφθη αργότερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.

Σήμερα το δικαστήριο Πάφου του επέβαλε την ποινή του.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Σε μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που κλήθηκε ποτέ να λάβει παραδέχθηκε ότι προχώρησε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου όσον αφορά την απόσυρση της από το χρίσμα για τις Προεδρικές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE