ΛΑΡΝΑΚΑ: Και δεύτερο απειλητικό σημείωμα από τον 65χρονο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Και δεύτερο απειλητικό σημείωμα από τον 65χρονο

Και δεύτερο απειλητικό σημείωμα απέστειλε ο 65χρονος από την Λευκωσία ο οποιος συνελήφθη το Σάββατο (03/03) για υπόθεση απόπειρας εκβιασμού με απειλές.

Οι νεότερες πληροφορίες του ThemaOnline κάνουν λόγο για εντοπισμού και δεύτερου απειλητικού σημειώματος που στάλθηκε στα γραφεία του Συμβουλίου Κτηματομεσιτών Κύπρου απο τον 65χρονο και το οποίο οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας παρέλαβαν τη Δευτέρα (05/03).

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο 65χρονος φέρεται να έχει διάφορες με τον Συμβούλιο Κτηματομεσιτών Κύπρου. Οι διαφορές αυτές μεταφέρθηκαν σε προσωπικό επίπεδο με τον 65χρονο να στέλνει απειλητικά σημειώματα στον 49χρονο Κτηματομεσίτη

Εναντίον του 65χρονου εκκρεμούν δύο ιδιωτικές ποινικές υποθέσεις καθώς είχε αναρτήσει λιβέλλους στο διαδίκτυο εναντίον του 49χρονου.

Να σημειώσουμε πως ο 65χρονος αφού τέθηκε υπό κράτησή για μια ημέρα, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου. Aνακρινόμενος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση. 

Θυμίζουμε πως ο 49χρονος κτηματομεσίτης από τη Λάρνακα, το Σάββατο (03/03) είχε παραλάβει από το ταχυδρομείο ένα φάκελο που του είχε αποσταλεί, και ο οποίος περιείχε απειλητικό σημείωμα προς τον ίδιο και την κόρη του.

Στον φάκελο, σύμφωνα με την καταγγελία υπήρχε φωτογραφία της κόρης του η  οποία είναι ανεβασμένη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ο 49χρονος εξέφρασε υποψίες εναντίον 65χρονου από τη Λευκωσία, με τον οποίο έχουν επαγγελματικές διαφορές, οι οποίες μεταφέρθηκαν και σε προσωπικό επίπεδο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.