Συναγερμός! Ηφαίστειο ο μεγάλος κυπριακός σύλλογος

Συναγερμός! Ηφαίστειο ο μεγάλος κυπριακός σύλλογος

Δεν λέει να κοπάσει ποτέ μα ποτέ η ΑΕΛ από… φουρτούνες.

Η συντριβή στο τοπικό ντέρμπι των γαλαζοκιτρίνων το περασμένο Σάββατο από τον Απόλλωνα έφερε και πάλι το ξέσπασμα μεγάλης μάζας φίλων της ΑΕΛ.

Ο προπονητής, Μπρούνο Μπαλταζάρ, είναι παρελθόν.  Ο πρόεδρος, Ανδρέας Σοφοκλέους, τα… ακούει για ακόμη μία φορά.

Ο σύνδεσμος φιλάθλων ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με πυρά κατά του προέδρου του συλλόγου.

Μία από τα ίδια… μπορεί να πει κανείς για την ΑΕΛ, καθώς και πέρσι τέτοιο καιρό παρόμοιο ήταν το σκηνικό με Πάμπο Χριστοδούλου και Ανδρέα Σοφοκλέους.

Ηφαίστειο και πάλι το γαλαζοκίτρινο οικοδόμημα μοιάζει να είναι…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE