Mαύρο βέλος!

Mαύρο βέλος!

Είχαμε γράψει χθες για τον… ασυγκράτητο Παπουλή και τον έτερο παίχτη που έβαλε δυο γκολ, τον Σάσα Μάρκοβιτς. 

Ένας άλλος παίχτης, που έβαλε την υπογραφή του στον θρίαμβο επί της ΑΕΛ, αν και δεν έβαλε γκολ, ήταν ο Ζάντερ Σαντάνα. Έκανε σούπερ παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. 

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, ήταν ασυγκράτητος όποτε έπαιρνε τη μπάλα κι έβγαινε μπροστά. Μόνο με φάουλ μπορούσαν να τον φρενάρουν οι αντίπαλοι. Έμοιαζε με βέλος! 

Αυτόν ανέτρεψε ο Μάρκο Αϊρόσα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με τον Παπουλή να μην αστοχεί από τα ένδεκα βήματα.

Πέρασε μια φάση, που ήταν έξω από τα νερά του, αλλά το 2018 δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό… φεγγάρι. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE