ΕΛΛΑΔΑ: Άγρια καταδίωξη στην εθνική οδό - Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

ΕΛΛΑΔΑ: Άγρια καταδίωξη στην εθνική οδό - Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

Χαμός το πρωί της Δευτέρας (5/3) στην εθνική οδό με κινηματογραφική καταδίωξη - Κινούταν ανάποδα και εμβόλισε περιπολικά.

Τραγικό επίλογο με έναν νεκρό και τραυματία έναν οδηγό φορτηγού που μπήκε στο διάβα του, είχαμε το πρωί της Δευτέρας (5/3) μετά από κινηματογραφική καταδίωξη στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών.

Περιπολικά της αστυνομίας προσπάθησαν να σταματήσουν επικίνδυνο οδηγό που κινούνταν ανάποδα στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το το ρεπορτάζ αυτοκίνητο με σπασμένο παρμπρίζ και με οδηγός σε έξαλλη κατάσταση, που δεν υπακούσε στις εντολές των αστυνομικών. Τους πετούσε αντικείμενα από το αυτοκίνητο, ενώ όσες φορές τον πλησίασαν προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά.

Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες.

Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι. 

Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=5VdbooDnT6Y

Ο οδηγός που κινούταν ανάποδα δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού, ενώ ο οδηγός του αυτοκίνητου που κινούταν ανάποδα, έχει εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητο και ειναι νεκρός.

 

lamiareport.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE