ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΡΑΓΜΑ ΤΑΜΑΣΟΥ: Λαμβάνονται καταθέσεις - Στη θέση του οδηγού ο 38χρονος θανόντας

ΦΡΑΓΜΑ ΤΑΜΑΣΟΥ: Λαμβάνονται καταθέσεις - Στη θέση του οδηγού ο 38χρονος θανόντας

Στην προσπάθειά της να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα στο Φράγμα Ταμασού το πρωί της Κυριακής 4/3, η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις από οικεία πρόσωπα του 38χρονου αλλά και αυτόπτες μάρτυρες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανάφερε στο ‘Πρωινό Δρομολόγιο’ του ΡΙΚ το πρωί της Δευτέρας (5/3), ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης, φαίνεται ότι ο άτυχος 38χρονος είναι Ουκρανός υπήκοος και γίνονται διεργασίες μέσω της Πρεσβείας της χώρας, ώστε να εντοπιστεί και να ενημερωθεί η οικογένειά του.

Επίσης, ο κος. Αγγελίδης ανάφερε ότι λαμβάνονται καταθέσεις από οικεία πρόσωπα του 38χρονου αλλά και μάρτυρες, για να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα, ενώ σημείωσε ότι η νεκροτομή θα απαντήσει αρκετά ερωτήματα που αιωρούνται.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής από την άλλη, κος. Αντρέας Κεττής, ο οποίος επίσης μίλησε στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ το πρωί της Δευτέρας (5/3), ανάμεσα σε άλλα ανάφερε ότι ο άτυχος άντρας όταν εντοπίστηκε το όχημα στον πυθμένα του φράγματος, βρέθηκε καθισμένος στην θέση του οδηγού, κάτι που προκαλεί ερωτήματα κατά πόσο βρισκόταν εν ζωή την ώρα του ατυχήματος ή όχι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top