ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ – ΦΡΑΓΜΑ ΤΑΜΑΣΟΥ: Μετά από δύο μέρες η νεκροτομή του 38χρονου

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ – ΦΡΑΓΜΑ ΤΑΜΑΣΟΥ: Μετά από δύο μέρες η νεκροτομή του 38χρονου

Την Τρίτη (6/3) αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 38χρονου άντρα που ανασύρθηκε την Κυριακή (4/3) νεκρός από το φράγμα της Ταμασσού.
 

Επίσημα η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της ανάφερε πως από την αυτοψία στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η σορός του δεν φέρει εμφανείς εξωτερικές κακώσεις.

Το βασικό ερώτημα που αναμένεται να απαντήσει η νεκροτομή είναι το κατά πόσον ο 38χρονος έχασε τη ζωή του κατά την πτώση του οχήματος ή αν ζούσε την ώρα που βυθιζόταν το αυτοκίνητό του στον πυθμένα του φράγματος.

Να θυμήσουμε ότι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThemaOnline ο 38χρονος διέμενε στην Λάρνακα και είχε μεταβεί στο εν λόγω φράγμα για ψάρεμα.

Σε κάποια στιγμή αποφάσισε να μεταβεί κάπου στη Λευκωσία προκειμένου να συναντήσει μια φίλη του. Όταν επέστρεψε στο φράγμα για να συνεχίσει το ψάρεμα, σημειώθηκε το μοιραίο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών η νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν

Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών η νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν

Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, στις έντεκα το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE