Μερκής: «Μεγάλη ομάδα η Ομόνοια αλλά…»

Μερκής: «Μεγάλη ομάδα η Ομόνοια αλλά…»

Ο Κύπριος αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Μερκής, μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας με 0-2, παραχώρησε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της Primetel.

Αναλυτικά:

Για τη σημασία της νίκης: «Είναι τεράστια νίκη κόντρα στον αιώνιο όλες είναι. Ειδικά όταν είμαστε στα πλέι οφ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Θα συνεχίσουμε το ίδιο σκληρά και στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για το σερί απέναντι στην Ομόνοια: «Τα τελευταία χρόνια ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, σαν ποιότητα και σαν ποδόσφαιρο που παίζει. Αυτός είναι ο λόγος. Η Ομόνοια είμαι μια μεγάλη ομάδα αλλά τα τελευταία χρόνια δεν είναι στα καλύτερά της. Αυτό όμως δε μειώνει τις νίκες μας. Η Ομόνοια σε ότι κατάσταση και να είναι θα δίνει πάντα το 100% και παραπάνω γιατί είναι ντέρμπι αιωνίων».

Για το γεγονός πως ήταν ένα δυνατό παιχνίδι: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, δυνατό με σκληρά φάουλ. Οι διαιτητές σήμερα νομίζω διαχειρίστηκαν άριστα ένα δύσκολο παιχνίδι. Να τους συγχαρούμε κι αυτούς. Στο πρώτο εικοσάλεπτο ήμασταν λίγο νωθροί, αλλά στη συνέχεια είχαμε ευκαιρίες και στο δεύτερο μπορούσαμε να σκοράρουμε και δεύτερο γκολ αλλά ήμασταν λίγο επιπόλαιοι. Η Ομόνοια στο τέλος είχε τις δικές της στιγμές αλλά ευτυχώς δεν το πληρώσαμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.