Στα μαχαίρια Χάσικος και Κοντομηνά για τα ποσοστά του Alpha Κύπρου

Στα μαχαίρια Χάσικος και Κοντομηνά για τα ποσοστά του Alpha Κύπρου

Αναβρασμός φαίνεται να επικρατεί στο κανάλι των Λατσιών τους τελευταίους μήνες, αφού ο Σωκράτης Χάσικος φέρεται να ζητά το μεγαλύτερο μερίδιο των ποσοστών του Alpha Κύπρου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Κυριακάτικης (4/3) έκδοσης της εφημερίδας ‘Πολίτης’, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με τον Δημήτρη Κοντομηνά για τον Alpha Κύπρου, καθώς ο Σωκράτης Χάσικος ζητά το 50 + 1% του σταθμού.

Σημειώνεται ότι ο κ. Χάσικος ήταν ακόμη υπουργός όταν ο τηλεοπτικός σταθμός άνοιξε στην Κύπρο και τυπικά δεν εμφανιζόταν πουθενά, παρόλο που οι εγκαταστάσεις του πρώην Alfa/ εφημερίδας ‘Αλήθεια’ ήταν ιδιοκτησίας του, εντούτοις τις διαχειρίζονταν η πλευρά του Δημήτρη Κοντομηνά.

Πλέον, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, οι δύο άντρες βρίσκονται σε συζητήσεις για επαναδιαπραγματεύσεις για την μεταξύ τους συμφωνία, με τις φήμες να κάνουν λόγο για άρνηση της προσφοράς από την πλευρά Κοντομηνά.

Ωστόσο, οι συζητήσεις φαίνεται να μην έχουν ολοκληρωθεί.   

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE