Τραυματίστηκε στο ζέσταμα ο διαιτητής και τελικά είδε το παιχνίδι καθιστός! (pics)

Τραυματίστηκε στο ζέσταμα ο διαιτητής και τελικά είδε το παιχνίδι καθιστός! (pics)

Ο διαιτητής του αγώνα της Τότεναμ με τη Χάντερσφιλντ τραυματίστηκε στο ζέσταμα και εκτέλεσε χρέη τέταρτου καθιστός!

Πως λέμε πρώτο τραπέζι πίστα; Ε, πρώτη καρέκλα αγωνιστικό χώρο και, μάλιστα, στο «Γουέμπλεϊ» είχε ο Μάικ Τζόουνς, ο οποίος είχε οριστεί να σφυρίξει στο σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος, στο οποίο τελικά η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο επικράτησε με 2-0. 

Ωστόσο, στη διάρκεια της προθέρμανσης ο διαιτητής τραυματίστηκε. Από τα μεγάφωνα μεταδόθηκε μήνυμα για το αν υπήρχε στο γήπεδο πιστοποιημένος διαιτητής, ώστε να αναλάβει αυτός τέταρτος καθώς ο Τζόουνς δεν μπορούσε καν να σταθεί όρθιος. 

Τελικά, αφού δεν βρέθηκε άλλος, ο ρέφερι παρακολούθησε το παιχνίδι καθιστός εκτελώντας έτσι χρέη τέταρτου! 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείδωσε στις 2 Σεπτεμβρίου η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Κλείδωσε στις 2 Σεπτεμβρίου η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Στις 2 Σεπτεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Πρόεδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την ειδική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE