ΤΣΙΡΕΙΟ: Κάμερες 'συνέλαβαν' 17χρονο οπαδό του Απόλλωνα

ΤΣΙΡΕΙΟ: Κάμερες 'συνέλαβαν' 17χρονο οπαδό του Απόλλωνα

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Αστυνομίας ,κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, ένα πρόσωπο που βρισκόταν στη δυτική κερκίδα, θεάθηκε να ανάβει πυρσό.

Με τη χρήση του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του σταδίου, το συγκεκριμένο πρόσωπο, εντοπίστηκε και αναγνωρίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, κατά την αναχώρηση των φιλάθλων.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 17χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος.

Στη συνέχεια, ο 17χρονος, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Τον ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, ως γέφυρας της Ευρώπης στο σταυροδρόμι Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, εξήρε ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη, σημειώνοντας ότι η Κύπρος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή αυτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE