Οι 21 του Γιώργου Δώνη για το ντέρμπι με την Ομόνοια

Οι 21 του Γιώργου Δώνη για το ντέρμπι με την Ομόνοια

O AΠΟΕΛ με απογευματινή προπόνηση το Σαββάτο (03/03) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια, με τον Γιώργο Δώνη να ανακοινώνει την αποστολή που θα μεταβεί στο ΓΣΠ.

Η ανακοίνωση από τον ΑΠΟΕΛ:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την πρεμιέρα της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος Cyta 2017-18.

Στην αποστολή του αυριανού (15:00) αγώνα με την Ομόνοια, συμπεριλήφθηκαν από τον κ. Δώνη οι πιο κάτω ποδοσφαιριστές.

Αποστολή:

Pérez, Gudiño, Nsue, Βούρος, Carlão, Μερκής, Polyakov, Ιωάννου, Morais, Souza, Farías, Αλωνεύτης, Μακρής, Αντωνίου, Oar, Ebecilio, Zahid, Sallai, Poté, De Camargo, Dellatorre. 

Νέα προπόνησης:

Φυσιοθεραπεία, γυμναστήριο και ατομικό τρέξιμο έκαναν οι Lago και Εφραίμ. Φυσιοθεραπεία ακολούθησε και ο Αλεξάνδρου μετά από ενόχληση στο γαστροκνήμιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στους δρόμους του Λος Άντζελες, μετά από τρεις ημέρες ταραχών κατά των μαζικών συλλήψεων παράτυπων μεταναστών από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στους δρόμους, παρά τα χημικά και τις πλαστικές σφαίρες που έριξε η Εθνοφρουρά, κι ενώ περίπου 500 πεζοναύτες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE