'Οι γονείς του Οικονομόπουλου δεν θέλουν την Αραβανή' - Η απάντηση της παρουσιάστριας

'Οι γονείς του Οικονομόπουλου δεν θέλουν την Αραβανή' - Η απάντηση της παρουσιάστριας

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ευαγγελία Αραβανή στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο και στον Νίκο Γεωργιάδη.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την πορεία του Dancing With The Stars και για τις αλλαγές που γίνονται στο show. Ωστόσο, η κουβέντα οδηγήθηκε και στην προσωπική της ζωή, συγκεκριμένα στον σύντροφο της Νίκο Οικονομόπουλο. Η Ευαγγελία μιλώντας για την σχέση της, αποκάλυψε πως πρόσφατα διάβασε ένα δημοσίευμα επιστημονικής φαντασίας, το οποίο αφορούσε τους γονείς του συντρόφου της.

«Έχω διαβάσει για τη σχέση μου σενάρια επιστημονικής φαντασίας, με τα οποία πραγματικά γελάω. Είδα κάπου ότι οι γονείς του Νίκου είπαν “χώρισέ” την. Εκεί ήταν που γέλασα. Η πλευρά του Νίκου τα αντιμετωπίζει με την ίδια ψυχραιμία. Γιατί να μην τα αντιμετωπίζει. Δεν είναι εκτός χώρου», είπε.

Από Peoplegreece.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE