Δώρος Παναγίδης: Αποχώρησε από το ‘Power of Love’ για να κάνει… εφέ - VIDEO

Δώρος Παναγίδης:  Αποχώρησε από το ‘Power of Love’ για να κάνει… εφέ - VIDEO

Η Μαρία Μπακοδήμου του ανακοίνωσε ότι ψηφίστηκε ως ο πιο αγαπητός παίκτης του κοινού κι εκείνος… δήλωσε την αποχώρησή του!

 

Για λόγους που το τηλεοπτικό κοινό μάλλον δεν αντιλήφθηκε, ο Δώρος Παναγίδης εξέφρασε την επιθυμία ν’ αποχωρήσει οικειοθελώς από το Power of Love στο Gala της Παρασκευής (2/3).

«Βόμβα» του απάντησε η παρουσιάστρια. Η Αθηνά με την οποία είναι ζευγάρι έπαθε σοκ και ο Σωκράτης με τον οποίο φαίνεται να είναι καλοί φίλοι άρχισε να κλαίει.

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.