Επενδύει χρήματα για Λαΐφη και όχι μόνο

Επενδύει χρήματα για Λαΐφη και όχι μόνο

Αποφασισμένη να αποκτήσει με μόνιμη μεταγραφή τους Κωνσταντίνο Λαΐφη και Μεχντί Καρσελά είναι η Σταντάρ Λιέγης, επενδύοντας τα χρήματα από την πώληση του Ορλάντο Σα.

Η βελγική ομάδα έβαλε στα ταμεία της περίπου οκτώ εκατομμύρια ευρώ από την παραχώρηση του Πορτογάλου στράικερ στην κινεζική Henan Jianye και με το ποσό αυτό σκοπεύει να λάβει πλήρη δικαιώματα σε δύο «Έλληνες».

Αρχικά, αναμένεται να προβεί σε πρόταση αγοράς του δανεικού από τον Ολυμπιακό Κωνσταντίνου Λαΐφη με το κόστος πιθανής μεταγραφής να φτάνει το 1.45 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην «La Capitale».

Παράλληλα, η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο εξετάζει το ενδεχόμενο επένδυσης και για τον Μεχντί Καρσελά που είχε ένα απογοητευτικό πέρασμα από τους «ερυθρόλευκους» και αναμένεται να πωληθεί από την Γρανάδα έναντι 2.5 εκατομμυρίων.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Συνελήφθη ο Κώστας Πατσαλίδης – Θεωρείται ο «εγκέφαλος» ύποπτης ομάδας 80 ατόμων

Συνελήφθη ο Κώστας Πατσαλίδης – Θεωρείται ο «εγκέφαλος» ύποπτης ομάδας 80 ατόμων

Συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης ο καταζητούμενος Κώστας Πατσαλίδης, ο οποίος συνδέεται με την ύποπτη ομάδα περίπου 80 ατόμων.