Κινηματογραφική ληστεία στο σπίτι Έλληνα τραγουδιστή ενώ αυτός βρισκόταν στην Κύπρο

Κινηματογραφική ληστεία στο σπίτι Έλληνα τραγουδιστή ενώ αυτός βρισκόταν στην Κύπρο

Το απόγευσμα της Παρασκευής 2/3 ληστές εισέβαλαν με τσεκούρια στο σπίτι του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή στο Πόρτο Ράφτη, ενώ ο ίδιος βρισκόταν για συναυλία στην Κύπρο, αλλά όχι και η γυναίκα του με το παιδί του!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ξέσπασε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, και αναφέρθηκε σε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Διαβάστε παρακάτω.

Συγκεκριμένα ήταν 18:30 το απόγευμα της Παρασκευής όταν άγνωστοι περίμεναν την γυναίκα του τραγουδιστή αλλά και τον μόλις 22 μηνών γιο του να φύγουν από το σπίτι τους στο Πόρτο Ράφτη και τότε μπούκαραν μέσα! Έσπασαν την πόρτα από το υπνοδωμάτιο του μικρού και μπήκαν στο σπίτι, όμως τα πάντα τα κατέγραψαν οι κάμερες!

Ο τραγουδιστής ξέσπασε και αποκάλυψε το τραγικό σύστημα αστυφύλαξης που υπάρχει στην περιοχή!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE