Η Βέρντερ «πάγωσε» το…παγωμένο γήπεδο της Γκλάντμπαχ

Η Βέρντερ «πάγωσε» το…παγωμένο γήπεδο της Γκλάντμπαχ

Η Βέρντερ Βρέμης επέστρεψε από το 2-0 στο χιονισμένο γήπεδο της Γκλάντμπαχ και το «πάγωσε» ακόμα περισσότερο, αποσπώντας πολύτιμη ισοπαλία με σκορ 2-2.

Ο ταλαντούχος ανασταλτικός μέσος Ντενί Ζακαριά ήταν «όλα τα λεφτά» για την Γκλάντμπαχ στο πρώτο ημίχρονο της αποψινής αναμέτρησης στο «BORUSSIA-PARK», καθώς ο 21χρονος Ελβετός διεθνής άνοιξε το σκορ με θαυμάσια προσπάθεια στο 5′ και «προκάλεσε» το αυτογκόλ του πολύπειρου Φινλανδού κεντρικού αμυντικού Νίκλας Μοϊσάντερ 28 λεπτά αργότερα.

Η Βέρντερ Βρέμης όμως δεν τα παράτησε, μείωσε με δυνατή κεφαλιά του Δανού χαφ Tόμας Ντιλέινι στο 59′ και ισοφάρισε στο τελικό 2-2 με έναν ακόμη Σκανδιναβό ποδοσφαιριστή της, τον Ισλανδό (διεθνή με τις ΗΠΑ) επιθετικό Άρον Γιόχανσον στο 78′.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.