Στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι «αιωνίων» ο Διαμαντίδης

Στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι «αιωνίων» ο Διαμαντίδης

Ο Παναθηναίκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για την 24η αγωνιστική της Euroleague, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να παίρνει θέση στα επίσημα του γηπέδου.

Mε μια παρουσία υψηλού επιπέδου διεξάγεται το ντέρμπι «αιωνίων» της 24ης αγωνιστικής της Euroleague. Κι αυτό γιατί ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρίσκεται στα επίσημα του ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ κόντρα στους Πειραιώτες.

Λίγο πιο δίπλα από τον «3D» βρίσκεται και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που λίγο πριν από τις 21:00 έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο.

 Πηγή: www.sdna.gr
 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE