ΛΕΜΕΣΟΣ: Απροστάτευτοι αστυνομικοί δέχονταν καταιγισμό από πέτρες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απροστάτευτοι αστυνομικοί δέχονταν καταιγισμό από πέτρες

Κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα μελών της Αστυνομίας στη Λεμεσό, λόγω έλλειψης εξοπλισμού.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ThemaOnline, αίτημα από την Αστυνομία στη Λεμεσό, το οποίο έγινε τουλάχιστον δύο φορές και αφορά παροχή συγκεκριμένου εξοπλισμού, έμεινε όπως φαίνεται στα συρτάρια της ηγεσίας.

Μάλιστα, σε συγκεκριμένο περιστατικό πρόσφατα, η σωματική ακεραιότητα αστυνομικών τέθηκε σε κίνδυνο, λόγω ελλείψεως συγκεκριμένου εξοπλισμού ασφαλείας, που για ευνόητους λόγους δεν θα αποκαλύψουμε.

Οι αστυνομικοί δέχονταν επίθεση με καταιγισμό από πέτρες, με τους αστυνομικούς να μην έχουν άλλη επιλογή παρά να εισέλθουν εντός των οχημάτων τους για να προστατευτούν.

Το θέμα εκτός από την ασφάλεια των ίδιων των μελών της δύναμης, συνδέεται άμεσα και με τη δημόσια ασφάλεια και τάξη.

Χρίστος Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Χτύπημα» κάτω από τη μέση για Αποστόλου: Τον κατηγόρησαν για ξέπλυμα χρήματος - «Υπομένω τα ψέματα και τη λάσπη μερικών»

«Χτύπημα» κάτω από τη μέση για Αποστόλου: Τον κατηγόρησαν για ξέπλυμα χρήματος - «Υπομένω τα ψέματα και τη λάσπη μερικών»

Το τελευταίο διάστημα το όνομα του Βουλευτή Ανδρέα Αποστόλου βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, μετά τη ρήξη του με την ΕΔΕΚ και πληροφορίες που τον ήθελαν να συζητά με το ΔΗΚΟ για τα επόμενα πολιτικά του βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE