ΛΕΜΕΣΟΣ: Απροστάτευτοι αστυνομικοί δέχονταν καταιγισμό από πέτρες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απροστάτευτοι αστυνομικοί δέχονταν καταιγισμό από πέτρες

Κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα μελών της Αστυνομίας στη Λεμεσό, λόγω έλλειψης εξοπλισμού.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ThemaOnline, αίτημα από την Αστυνομία στη Λεμεσό, το οποίο έγινε τουλάχιστον δύο φορές και αφορά παροχή συγκεκριμένου εξοπλισμού, έμεινε όπως φαίνεται στα συρτάρια της ηγεσίας.

Μάλιστα, σε συγκεκριμένο περιστατικό πρόσφατα, η σωματική ακεραιότητα αστυνομικών τέθηκε σε κίνδυνο, λόγω ελλείψεως συγκεκριμένου εξοπλισμού ασφαλείας, που για ευνόητους λόγους δεν θα αποκαλύψουμε.

Οι αστυνομικοί δέχονταν επίθεση με καταιγισμό από πέτρες, με τους αστυνομικούς να μην έχουν άλλη επιλογή παρά να εισέλθουν εντός των οχημάτων τους για να προστατευτούν.

Το θέμα εκτός από την ασφάλεια των ίδιων των μελών της δύναμης, συνδέεται άμεσα και με τη δημόσια ασφάλεια και τάξη.

Χρίστος Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Για την ερχόμενη εβδομάδα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 10.30 το πρωί ορίστηκε η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.