Σημαντική ανακοίνωση για το παιχνίδι ρεβάνς κυπέλλου με την ΑΕΚ

Σημαντική ανακοίνωση για το παιχνίδι ρεβάνς κυπέλλου με την ΑΕΚ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας όπου ενημερώνει:

«Η ΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑ ανακοινώνει πως στον αγώνα Κυπέλλου Coca-Cola, Α’, Β’ 2017/2018 ΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑ – ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΟΣ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7 Μαρτίου και ώρα 17:00 στο Μακάριο Στάδιο, δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας και πιστεύουμε ότι είναι κάτι που θα γίνει απόλυτα κατανοητό από τους φιλάθλους μας.

Ως εκ τούτου οι Κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας θα πρέπει να προμηθευτούν εισιτήριο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE