ΚΑΙΡΟΣ: Μην σας ξεγελά η Παρασκευή - Σαββατοκυρίακο με βροχές - Η πρόγνωση

ΚΑΙΡΟΣ: Μην σας ξεγελά η Παρασκευή - Σαββατοκυρίακο με βροχές - Η πρόγνωση

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή.

Το απόγευμα της Παρασκευής (2/3) θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν θαλάσσιοι ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Βράδυ Παρασκευής θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδικά αυξημένες ψηλές ή και μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββάτο θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και περίοδοι με αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και αργότερα τοπικά μέχρι νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και αργότερα τοπικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και περίοδοι με αυξημένες ψηλές ή και μέσες νεφώσεις. Από το Σάββατο θα παρατηρείται, κυρίως αραιή, σκόνη στην ατμόσφαιρα. Την Τρίτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE