ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: «Ο Πρόεδρος εξέφρασε ετοιμότητα να συναντηθεί με τον Ακιντζί» - VIDEO

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: «Ο Πρόεδρος εξέφρασε ετοιμότητα να συναντηθεί με τον Ακιντζί» - VIDEO

Το ζήτημα της ΟΥΝΦΙΚΥΠ ήταν το κύριο στην ατζέντα της συνάντησης του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Βοηθό Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Ζαν-Πιέρ Λακρουά.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε γύρω στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (2/3) και παρουσία της Ειδικής Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, ο Πρόεδρος κατέθεσε και τις σκέψεις του για το Κυπριακό.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Πρόδρομο Προδρόμου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επανέλαβε την ετοιμότητα για επάνοδό τους στις συνομιλίες, «εφόσον τερματιστούν οι τουρκικές παραβιάσεις» και χωρίς να προβάλλονται συνεχώς νέες αξιώσεις.

Παράλληλα, εξέφρασε ετοιμότητα να συναντηθεί με τον Μουσταφά Ακιντζί για να τεθούν επί τάπητος οι διαθέσεις για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

https://www.youtube.com/watch?v=OVbatDdtWio

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE