Φωτογραφικό ντοκουμέντο - Με μαύρα μαλλιά η Αριστοτέλους πριν 12 χρόνια και το μικρόφωνο του Sigma

Φωτογραφικό ντοκουμέντο - Με μαύρα μαλλιά η Αριστοτέλους πριν 12 χρόνια και το μικρόφωνο του Sigma

Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2006 και η μελαχρινή τότε Χριστιάνα Αριστοτέλους δούλευε στο Sigma.

O make up artist, Μάικ Ορφανίδης, την Πέμπτη, 1η Μαρτίου, μοιράστηκε με τους followers του στο instagram ένα instastory, που κάποιος θα χαρακτήριζε και ως ντοκουμέντο. 

Στο συγκεκριμένο instastory ο Μάικ Ορφανίδης ποζάρει με την Χριστιάνα Αριστοτέλους και μας πάει πολλά χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στο 2006, όταν η Αριστοτέλους ήταν μελαχρινή και εργαζόταν για την τηλεόραση του Sigma. 

Ακολουθεί το σχετικό στιγμιότυπο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE