ΔΕΡΥΝΕΙΑ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου μοτοποδηλάτη

ΔΕΡΥΝΕΙΑ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου μοτοποδηλάτη

Ο Ιωάννης Ερωτοκρίτου, 84 χρόνων από τη Δερύνεια έχασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/3) τη ζωή του σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε στη Δερύνεια.

Γύρω στις 05.20 το πρωί, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 84χρονος στην Οδό Ομονοίας στη Δερύνεια, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση και οδηγείτο από 21χρονο από τη Δερύνεια.

Από τη σύγκρουση ο 84χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου που έφερε ζώνη ασφαλείας, έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Ο 84χρονος έφερε προστατευτικό κράνος και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο δυστύχημα διερευνώνται από την Τροχαία Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE