ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Δεύτερο θανατηφόρο μέσα σε λίγες ώρες – «Έσβησε» 84χρονος μοτοποδηλάτης

ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Δεύτερο θανατηφόρο μέσα σε λίγες ώρες – «Έσβησε» 84χρονος μοτοποδηλάτης

Δέκα περίπου ώρες μετά το θανατηφόρο ατύχημα που σημειώθηκε στον παραλιακό δρόμο Μαζωτού-Ζυγίου, μια νέα τραγωδία συγκλονίζει την ελεύθερη Αμμόχωστο.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/3) μοτοποδήλατο που οδηγούσε ηλικιωμένος στη Δερύνεια, συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε νεαρός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας εκ των δύο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα τη μετωπική σύγκρουση.

Ο οδηγός του μοτοποδηλάτου, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τον επί καθήκοντι ιατρό.

Η Αστυνομία βρίσκεται στη σκηνή και διερευνά τις αιτίες του θανατηφόρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.