ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Δεύτερο θανατηφόρο μέσα σε λίγες ώρες – «Έσβησε» 84χρονος μοτοποδηλάτης

ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Δεύτερο θανατηφόρο μέσα σε λίγες ώρες – «Έσβησε» 84χρονος μοτοποδηλάτης

Δέκα περίπου ώρες μετά το θανατηφόρο ατύχημα που σημειώθηκε στον παραλιακό δρόμο Μαζωτού-Ζυγίου, μια νέα τραγωδία συγκλονίζει την ελεύθερη Αμμόχωστο.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/3) μοτοποδήλατο που οδηγούσε ηλικιωμένος στη Δερύνεια, συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε νεαρός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας εκ των δύο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα τη μετωπική σύγκρουση.

Ο οδηγός του μοτοποδηλάτου, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τον επί καθήκοντι ιατρό.

Η Αστυνομία βρίσκεται στη σκηνή και διερευνά τις αιτίες του θανατηφόρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE