Παίζει δυνατά του Φανιέρου…

Παίζει δυνατά του Φανιέρου…

Ονόματα πάνε και έρχονται για το ποιος θα αναλάβει την προεδρία της Ομόνοιας.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας λένε ότι παίζει δυνατά το όνομα του Λούκα Φανιέρου και είναι από τα πρώτα φαβορί για την προεδρία των πρασίνων ο νυν πρόεδρος του Ερμή.

Να αναφέρουμε ότι πλέον δεν παίζει το όνομα του Γιώτη Δημητρίου αν και πριν από έξι μέρες όταν γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του υπήρξε θετικό κλίμα.

Οι φίλοι των τριφυλλοφόρων αναμένουν με αγωνία τις εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο καθώς είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα και ευελπιστούν πως όποιος και να αναλάβει θα ανεβάσει επίπεδο τον σύλλογο και θα διορθώσει τα κακώς έχοντα που υπάρχουν αυτή την στιγμή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε εξέλιξη η άτυπη Πενταμερής στη Νέα Υόρκη - «Πανέτοιμος» δήλωσε ο ΠτΔ

Σε εξέλιξη η άτυπη Πενταμερής στη Νέα Υόρκη - «Πανέτοιμος» δήλωσε ο ΠτΔ

Στόχος της άτυπης πενταμερούς που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη, είναι η επίτευξη συμφωνίας επί επιπρόσθετων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, σύμφωνα με εκτιμήσεις στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE