Ναι αυτή θυμίζει Ομόνοια, διέσυρε την Ανόρθωση

Ναι αυτή θυμίζει Ομόνοια, διέσυρε την Ανόρθωση

Η Ομόνοια/Αραράτ σε παιχνίδι που έγινε σήμερα (1/3 Πέμπτη) στο στάδιο Τάσος Παπαδόπουλος Ελευθερία κέρδισε την Ανόρθωση με το επιβλητικό 6-0 και έκανε το 2-1 στις νίκες. Το παιχνίδι έγινε στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος φούτσαλ.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, με την σημερινή τους νίκη ανέτρεψαν την σειρά με την Ανόρθωση (η πρώτη νίκη πήγε στην Κυρία όμως οι πράσινοι πήραν δύο συνεχόμενες) και τώρα απέχουν μια επιτυχία από την πρόκριση στους τελικούς.

Τα γκολ πέτυχαν Μανώλη, Ανδρέου, Κράβτσοφ, Κοντοδήμητρος και δύο ο Σέζαρ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Τη 46χρονη φέρεται να τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE