Στο νοσοκομείο ο Θορθάνο

Στο νοσοκομείο ο Θορθάνο

Ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Ινίγο Θορθάνο, εισήχθη στο νοσοκομείο με ψύξη, δίχως όμως να έχει κάτι σοβαρό.

Ο Ισπανός προπονητής ένιωσε αδιαθεσία την Πέμπτη (1/3), μία μέρα πριν από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό (2/3, 21:15) και εισήχθη στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Μετά τις εξετάσεις φάνηκε πως ο Θορθάνο δεν έχει κάτι σοβαρό.

Μάλιστα, στο νοσοκομείο πήγε και ο Τσάβι Πασκουάλ, για να στηρίξει τον συνεργάτη του, ο οποίος τον ακολούθησε από τη Βαρκελώνη στην Αθήνα, όταν υπέγραψε στον Παναθηναϊκό Superfoods.

 Πηγή: www.sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.