VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο
Συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στην οδό Ονασαγόρου στην παλιά Λευκωσία.
Όπως αναφέρει, έβλεπε το άγριο σκυλί όταν έβγαιναν με τη σύζυγό του να βρουν δουλειά. «Ήταν με μια μακριά αλυσίδα», δηλώνει, «δεμένο σ’ ένα τρέιλερ».
Ο κ. Ιβανόφ εξηγεί ότι το πρωί του τραγικού θανάτου, η σύζυγός του θα πήγαινε να βρει δουλειά σε ξενοδοχείο.
Ερωτηθείς για τη σορό της γυναίκας του, ο Ιβάν Ιβανόφ συγκλονίζει. Συγκινημένος δηλώνει ότι θέλει να μεταφέρει τη σορό για ταφή στη Βουλγαρία, αφού εκεί είναι τα παιδιά της συζύγου του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΗΣ: Υπόθεση ανθρωποκτονίας πλέον – Ισχυρισμοί από 54χρονο και 27χρονο
Με λυγμούς παρακαλεί τον κόσμο να βοηθήσει για να μεταφέρει τη σορό στην πατρίδα της αδικοχαμένης συζύγου του. Όπως λέει, δεν έχει χρήματα για να το πράξει αυτό.
*Η φωτογραφία είναι κομμένη από το βίντεο που δημοσίευσε το Philenews, όπου μίλησε ο Ιβάν Ιβανόφ. Ο κ. Ιβανόφ έδωσε συνέντευξη στην δημοσιογράφο του 'Φιλελευθέρου' Ντόρα Χριστοδούλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ - ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΗΣ: Συλλήψεις δυο ατόμων – Βρέθηκε ανθρώπινο αίμα σε κλουβί
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις