Ανεβάζει ρυθμούς η «Κυρία» ενόψει ΑΕΚ

Ανεβάζει ρυθμούς η «Κυρία» ενόψει ΑΕΚ

Η Ανόρθωση συνεχίσε την προετοιμασία της ενόψει του πρώτου αγώνα των πλέι – οφ με αντίπαλο την ΑΕΚ. Οι «κυανόλευκοι» της Αμμοχώστου βρέθηκαν το πρωί στο προπονητικό κέντρο και ο Ρόνι Λέβι είδε να ολοκληρώνεται η προπόνηση χωρίς οποιοδήποτε απρόοπτο.

Σύμφωνα πάντα με την επίσημη ενημέρωση ο Ντουγκλάο ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ενώ εκτός προπονήσεων παραμένει ο Παναγιώτης Αρτυματάς.

Η προετοιμασία της «Κυρίας» αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο (2/3) Παρασκευή με απογευματινή προπόνηση, με τον Λέβι να ξέρει το ποιους μπορεί να υπολογίζει ή όχι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE